Här kommer det!

Ja jag vet inte vad jag ska skriva men här kommer något i alla fall.
Det var vägning idag och jag hade losat 1,5 kilo. Det betyder alltså att jag har tappat 10,5 kilo.
Men jag märker inget än.
Jag tycker inte att det syns eller att några kläder har blivit förstora eller något sådant.
Men det kommer väll efter några kilo till jag hoppas jag i alla fall. jag skulle vilja känna att det blir någon skillnad.

Snart ska jag börja praktisera oxå. Jag tyckte att jag skulle kunna ringa till läckeby water.
Men det tyckte inte Krister min lärare. Han tyckte inte att jag hade kompitensen att va där.
Men det e två killar från kursen som ska dit.
Ibland undrar jag om jag inte blir lite motarbetad på kursen. Det e många som har fått hoppa över vissa uppgifter. Men jag har fått köra allt. Det sägs inte högt men jag tror att Krister har något emot mig.
Det fick jag ju veta vad han tyckte om tjejer på den kursen redan när jag va och hälsade på första gången.
" detta e inget kontors jobb, man blir ju smutsig och svettig"
Då svarade jag "Jag e varken rädd för att bli skitig eller svettig"
Vadå?
Ser jag ut som en liten brud som tror att man svetsar med nagellack och råsa fjädrar?
Sånt blir jag bara irriterad på. Jävla svin som tror att man inte klarar något bara för att man inte har en jävla skinn korv mellan benen. Jag klarar mig fint med det jag har.
Min pappa kan va sån som tror att vi ska gå sönder om vi lyfter tungt, men han tyckte det va en bra ide att jag skulle lära mig svetsa. Han måste väll ha lärt sig att vi inte e så hjälplösa som vissa tror att vi e.
Med tanke på att han har fyra döttrar.

Jag antar att det e så det kommer fortsätta. Men försök inte trampa på mig.
Jag kan va en riktig BITCH om jag sätter den sidan till.

Mamma, pappa, Basse och jag ska nog till stugan i morgon. Om det inte blåser för djävligt.
Jag tycker om det där. Det e något speciellt över att inte ha alla bekvämligheter, fasst att vi har de flästa,
men man blir knappt ens sugen på att kolla på tv där man sitter hälldre i köket och spelar kort ,äldar i spisen och värmer te vatten direkt på. Det e mysigt.

Varma kramar jesse

det va ett tag sen nu.

Ja som sagt det va ett tag sen men jag hinner inte skriva mer nu jag återkommer i kväll med en rykande färsk text.

Fantom glasögon?

Visste inte att det skulle kännas så konstigt utan glasögon. det känns fortfarande som om jag har dem på mig, fasst ser jävligt illa ändå. när jag trött promenixade från omklädningsrummer så började jag må lite smått illa och ,ligger ett ständigt trycköver näsan och jag ser som i en ruta. Konstigt..... jag och basse diskuterade lite om dessa konstiga symtom och kom fram till att det är fantom glasögon.




Åt en jätte god middag hos kusinen igår. Jätte gott och jätte trevligt. Tack.
Nästa gång bjuder vi!
Men då ska vi se en bättre film hoppas jag. EN med ännu mer blooo och sket. Eller inte.
Måste fixa mina brillor me..........ett par e på tok för stora.

pöss jesse

Jävla klump arsle!

Jag glömde ta av mig mina fina smycken i söndags kväll så när jag skulle ta av mig dom innan vatten gympan så visade det sig att jag hade tappat ett av mina örhängen. Jag e offisiellt ett jävla klump arsle! BUHU!

Solen skiner

Funderar på om man skulle resa iväg ett litet tag typ ta finnlands båten och dra över till helsingfors. Bjuda med lite vänner och ta det lite lungt en helg på båten. Tycker inte om båtar dock jag blir helt paranoid och tror att båten ska sjunka så jag brukar titta ut en livbåt som ligger närnast hytten. Men det brukar ju gå bra ändå. Jag grips ju inte av panik eller så men det e ändå obehagligt. Det är nästan så illa så att jag ringer till alla mina nära och kära och tar farväl innan jag ger mig ut på sjön. Men när jag väl e där så kopplar jag bort det på något konstigt sätt. Jag kan ändå njuta av resan,
Jag ska nog ta en liten stund i solen sen. sitta ute på trappan och koppla av lite.
Solen har värkligen helande krafter.
Önskar att jag får vara lite ledig snart e så trött. Bara några dagar.
Lite så att man kan samla krafterna. Och ge sig tillbaka med ny energi.
Men så länge solen skiner så känns livet härligt.



fina presenter

Ja vi vet väll alla var det va för dag igår.
Jag och basse mös till det rejält med vitlöksstekt scampi och Sweeny todd rulle. Sweeny todd e alltrå ingen mat utan den nya filmen med Jonny Depp. Den var bra tycker jag för att va en skräck/thriller komedi mussikal. Höjdpungten i filmen va nog sången om pajerna och smakerna. Men jag vill inte berätta för mycke om det e en film som någon har tänkt sig att se. Favorit citatet lyder " smells like piss,  locks like piss" ni förstår när ni sett den.
Jag gav sebastian ett brev och biocheckar så vi skulle få något att göra tillsammans. Och sebastian gav mig jätte fina örhängen och hallsband i  18 och 9 karats guld med stenar som var formade som blodröda hjärtan.
Jätte fina presenter.

Idag va det vägning igen och jag hade gott ner 2.5 kilo.
Nu har jag allså losat sammanlagt 9 kilo. Ganska bra för en och en halv månad tycker jag. N u ska jag gå och köpa fruckost för idag e det min fridag.

Puss o kram

Jesse

Dagen innan alla hjärtans dag.

Ja ha nu har jag nästan fixat de saker som basse ska få.
Det e inte mycke men några små saker för att visa att jag uppskattar honnom.
Många jag pratat med tycker att alla hjärtans dag e fånigt men det tycker inte jag det ger bara ett extra tillfälle att fira att man e kära och visa uppskattning. Då kommer komentaren " men man ska ju visa varandra det hela tiden"
Ja det e klart man ska men jag älskar alla tillfällen man får visa det extra mycket och då spelar det ingen roll om det e julafton eller midsommar eller om vi ska fira att vi varit tillsammans i 19 månader 3 dagar och 8 timmar.
Eller om vi ska fira att solen skiner ute. Alla tillfällen man kan skämma bort varandra tar jag.
Och bara för att det finns så många skeptiker så ska jag vara extra puttinutti.

pussi puss och gulli gull på er allihopa.
 Kramar jesse


Ingen rast ingen ro. Bara fila bara gno.

Jobba jobba................ det är jobbigt men nödvändigt.
Jag skulle beskriva det som ett nödvändigt ont.
Jag e ju inte den som inte unnar mig en rast då och då. Även om jag hatar ordet unnar .
Kan ta mig lite raster när jag vill, när jag har jobbat hårt, när jag inte jobbat så hårt och när jag inte jobbat alls.
Nu tllexempel har jag tagit mig en liten rast. Jag skämms inte för att säga att jag e lat.
För det e jag men när det e något som intresserar mig kan jag jobba på.
Då kan jag jobba tio gånger hårdare än dom flästa.

Men inte idag.

Idag e jag bara lat och smiter undan mina arbetsuppgifter. Som om det skulle göra någon skillnad om jag gjorde det då? Här e det ändå ingen som e beroende av att jag sliter. Så idag UNNAR  jag mig en jätte paus!








Gulsot, rödahund, svartsjuka.

Det finns galet galna människor i värden och folk väljer att hantera informationen på olika sätt. I min kära kusin vitamins blogg bastardo kan man läsa om en sjuk människa som jag personligen skulle sökt upp och  inte hotat men "lovat" att det skulle hända en del otrevliga saker om denna personen inte skulle sluta att lägga sig i mitt förhållande. Och så har den jävlen hafft mage att påstå att del skulle pratats om att kusinen skulle vara en svartsjuk och jobbig flickvän.
Men om det skulle va sant så är det ju så att hon värkligen haft anledning att vara jusst svartsjuk.
Men jag tror att det är den som skrivigt sakerna till kusinen som värkligen är störd och svartsjuk om inte till och med psykiskt instabil och behöver många långa år med terapi och el chocker.

BACK OFF!
Låt folk fixa sina egna förhållanden.

Om det är någon som vill ha råd eller hjälp med sitt förhållande så frågar dom om hjälp.
 

                              Kram jesse

Dagens tema

Idag ska jag lata mig. När jag kommer hem så ska lag bara ligga i soffan och titta på tv. Jag tittar mer än gärna på Jerry Springer, Det e kul att kolla hur sydstatare ser ut och hur det beter sig. Har ni tänkt på det? I skräck filmer e det oftast ett gäng ungdommar som ska tälta i skogen och den skogen brukar va någon stanns i sydstarterna( händelsevis ) Och sen kommer någon innavlad jävel och mördar alla med en knölpåk. Och eftersom alla springer åt alla håll och ingen har något vapen att skydda sig med  (även om de har huggt ved eller råkar ha en machetas) så dör alla. Jag skulle aldrig tälta i sydstaterna. Jag skulle knappt våga köra genom där heller eftersom alla bilar som kör där plötsligt stannar och e omöjliga att starta. förutom när mördaren är färdig med sitt mördande och behöver en bil som kan ta honom från mordplattsen. Konstigt va? 

T.E.X:


Besviken.

Vägningen idag var riktigt besvikande då vågen stannade på 1,1 kilo mindre än för två veckor sen. Alltså har jag bara losat 1.1 kilo jag ville gå ner minst 4. Så nu ska det läggas på ett glödande kol.
Ska börga äta mer frukt och mindre mat och inte äta efter kl 20.00.
Efter som jag tränar så ska jag ta mer exakta mått på olika ställen av min kropp. Så om jag bygger musskler och minskar i kroppsmassa , för det e ju så att musskler väger mer än fett, så syns det ändå resultat som kan vara motiverande och upppiggande. Nu ska jag ta mig en banan till lunch. Så jag skriver nog snart igen.

Kram jesse

                                     

                

RSS 2.0