Det känns i fötterna

Nu e det snart jul och ledighet närmar sig. Så de senaste dagarna har inte varit särskilt produktiva.
Det har mest varit en massa spring åt de hållet man inte ska va på.
Och inget stressande på morgonen.
.... Hoppsan jag börjar nu...... va min komentar när jag vaknade härom dagen. Sen sov jag en och en halv timme till innan jag klev upp. Man tar väll ut ledigheten lite för tidigt. Men det ska bli skönt när man värkligen är ledig och så länge oxå.
Nu e det bara imorgon oxå sen e det rekreations dagar för hela slanten.

PÅ tal om slanten. försäkrings kassan har stängr sin brevlåda oxå. Varför? undrar jag.
Nu måste man gå in och lägga de på deras jävla låda där inne men det kan man inte göra efter kl 4.
Så fruktansvärt korkat.

Nu e det jul hår i vårt hus....

Jag tycker om julen.
Det finns många som inte gör det.
Dom jag har pratat med som inte tycker om den har ofta dåliga erfarenheter av julen. Och då fattar jag varför.
Det är inte lätt att tycka om något som har varit en jobbig tid i hela ens liv. Typ att släktingar blir sura för att de tycker att de fått en billigare jul klapp än va dom själva gav eller att en i familjen alltid e full och det blir dålig stämning.
Då e det inte alls konstigt.

Men jag tycker om julen och vad den för med sig. Jag tycker om jul musik i affärer, pynt, baka, julmarknad, gemenskap, köpa julklappar ja jag tycker till och med om att trassla ut julgransljusen som alltid e trassliga. För i min familj så är jul en glad högtid då vi får äta gott och köpa en massa saker till varandra.
Vi umgås vanligtvis en massa men jag tycker att det är speciellt med de levande ljusen de ut tjatade kalleprogrammet. Och att vi får ta hand om varandra. Tro inte att vi är en hel ylle svensson familj helt utan bekymmer för det e vi värkligen inte. Men något som jag gillar med min familj är att vi hjälper och bryr oss om varandra.

vacker


 


en klassisk skönhet

DITA VON TEESE 


Dita von Teese 
      
 


Burlesque uppträdeska.













Lite vackert på eftermiddan.
 pöss

Kalla mig.....

................. syndens mästare.Jag e en svag svag människa.
 Men det e jul.
 Svullar. Och det e inte jord gubbar... * skuck *

pöss
image11

Idag e jag duktig!

Ja det ända som behovdes för att få slut på flera veckors lidande va bara en ordentlig förklaring.
Nu går jag vidare med storm steg och känner mig jävligt nöjd.

Måste bara erkänna att mitt inte äta "qest" i går inte gick så bra. Jag syndade med en smaskig sallad.
Som jag även åt till lunch/ middag idag. Så nu ska jag se om jag klarar mig på det tills i morgon. Jag har planerat att dricka mycket vatten i stället och kanske äta någon morot eller något annat nyttigt. Men jag måste såga att jag kännde mig piggare igår på kvällen än vad jag har gjort på länge.
Nu e det rast strax. Och det kan man ju inte missa.

pöss
image10

Svets helvete!

 Min dag har varit föga efektiv än så länge. Jusst nu är jag väldigt upptagen med att undvika svets helvetet.
All min energi går åt att följa detta uppdrag. Nu har jag inget tålamod kvar och funderar på att såga svetsen mitt i tu i thomas. Thomas e sågen. Jag och Fia har döpt sågra av maskinerna. Trucken heter clark, sågen heter thomas osv. det finns några maskiner att döpa.Och ofta har de små klisterlappar som det står namn på så så svårt e det inte. Om jag inte klarar den här jävla uppgiften snart så ger jag upp och sjukanmäler mig i några dagar.

Jag vet inte om det är vinter depp eller om jag har tröttnat på mig själv.
Jag ska inte äta nu på ett tag har jag betsämt mig för i alla fall. Och kom inte och säg att det inte är bra föe det ena eller det andra.
Jag ska testa om det går bara. Min syster har lovat mig en månads hyra om jag slutar äta onyttigt.
Problemet för mig är att jag inte ser mig sjäv så som jag verkligen är. Jag e inte fet i mina ögon med det har blivit mer och mer uppenbart för mig de senaste veckorna att så faktiskt e fallet. Det e inte skojj att upptäcka en sån sak om sig själv.
Jag vill kunna njuta av det livet har att erbjuda. Och den där jävla anna skipper! Skulle hon säga sådana saker till mig som hon kan säga till folk på du e vad du äter så hade jag dödat den skinntorra kärringen! Jag såg ett program som hon kallade en tjej för kossa och jag blir så förbannad varge gång jag ser den jävla människan.
Det e en sån som tror att det är så jävla enkelt. Men hon har med största sannolikhet aldrig varit tjock i hela sitt liv.
 
Våga VÄGRA att bli mobbad av ANNA SKIPPER!

Det e inte bara jag som e tjock i min familj fetma kan faktiskt gå i arv med.
om Anna skulle leta upp en bild på mig när jag va smal. Som hon kan göra ibland för att visa hur synd det är att denna männsikan förstört sig själv. Så skulle hon få ta fram en bild från att jag va fyra år gammal. Jag vet inte hur det känns att vara smal. Alla säger ju älska dig själv för den du e. Men det e inte lätt när man blir tillsagd att man inte får det på grund av hur man ser ut.

image9

image14

Bak baka liten kaka......

Nu e det jul igen, nu e det jul igen........ jag tror att jag har kommit in i "the cristmas sipit"
Här bakas det ock står i. det har blivit misslyckade canderade mandlar, lyckad smörkola och pepparkakor. Mandlarna blev misslyckade för att skeden jag hade för att röra runt mandlarna och florsockret smälte så det blev plast canderade mandlar i stället. Inte så smaskigt skulle jag tro. så det får bli en annan dag istället. nu e nog pepparkakorna klara.

pöss  

image7

RSS 2.0