Kärlekspannkakor

Varför blir det ofta tjafs om vem som ska diska. städa, tvätta eller gå ut me soporna?
Jo det e väll för att det e så jävla tråkigt... men det blir ju så i nästan alla hem.
Måste man skaffa städ hälp för att klara sig utan det?
Jag har alltid sett det som basses uppgift att gå ut me soporna för det e vad han brukar göra.
Så när jag sa det till honnom idag att han kunde göra det eftersom det va hanns uppgift så blev han lite sur.
Så vi kom överens att vi skulle gå ut tillsammans med dom i stället.
Varför e man mest svart sjuk på killens ex eller bästa tjej kompis?
Det är många utav mina vänner som har det problemet oxå. Det bränner till lite om man ser att det kommit ett mess eller att han säger att han hade sett henne på stan eller något.
Jag e för övrigt inte svart sjuk men när jag ser något sånt så sliter svartsjuke monstret i en.
Det känns väll fånigt i bland men det visar ju bara att men bryr sig om den man e med. Lite svartsjuka skulle jag nog bara vilja säga e hällsosammt. men sen finns det den ohällsosamma typen som metodiskt genomsöker sin partners prylar och vänder allt den säger för att försöka få fram någon slags felsägning  som man kan tolka som att han eller hon självklart e otrogen. Det får mig att tänka på om människan värkligen ska va monogam när det e så många som e otrogna. Varför är det så svårt att bara hålla sig till en partner resten av sitt liv? Det tycker inte jag.
image3

Jag skulle kunna vara otrogen mot sebastian.......men jag väljer att inte va det.
 
image4

Jag och min kusin jojja är väldigt tajta. Och pratar om en massa lustiga saker..... eller lustigt och lustigt jag tror att de flästa har gort eller varit med om det som vi har så då e det ju inte så lustigt. men jag undrar varför man inte pratar om sånt mer. Typ sånna saker som man blir lite förundrad över. är det värkligen normal att kiss kan lukta son kalas puffar tex? Den frågan kom upp en gång och vi kom fram till det att det va fler som hade varit med om det. Så när vi undrar saker så varför frågar vi inte om det? Och varför är man inte otevligare? Typ när någon är taskig varför går men bara där ifrån? Eller när en tant tränger sig i kassan för att påpeka för kassörskan eller kassören att de fick betala två kronor mer än vad de skulle för en bit choklad. och då måste kassören gå och visa att hon inte alls hade betalat för mycke. Det e då man vill säga: Jag tror tant behöver glasögon. SER INTE TANT ATT DET ÄR ANDRA SOM STÅR FÖRE I KÖN! Men man bara väntar även om man har jävligt brottom. Eller när man sitter på arbets förmedlingen och dom låter en vänta i en timme för att de ska kunna tjata på en om att man måste skaffa ett jobb. Som om man inte visste det. dom tror att man har all tid i världen bara för att man e arbetslös men nu behöver jag inte lyssna på dom längre för när jag frivilligt började gå på svets kursen så syns inet jag i deras statestik längre. SLOPA AMS! Det tycker jag. Det skulle man oxä vilja säga till dem. Men man e väll för feg eller så e man för bra uppfostrad.

Detta e en väldigt fin bild på min kompis ingela.
image5
he he..... snygging!!!
Nä nu har jag annat för mig.

Pöss



image9





Svintråkigt...........

sitter på min svets kurs nu....
jag vet inte om det e möjligt att ha tråkigare.

varför e det alltid så att när man söker någon är den aldrig där???
fasst när man hällst av allt ine vill bli störd så aä det en massa folk som söker en.
kan det va så att det är dom som söker kan vara dom som stör den som vill vara ifred.

nu har ni nog fått en insikt i hur uttråkad jag e.

det e när man tar upp livets stora frågor som man inte har något att göra. jag vill inte säga något "viktigare" att göra för jag tycker det e viktigt att fundera lite.

fundering: om man tar en näve med frölle "björk frön" och äldar upp dom. har man då orsakat en skogs brand?
                   om olle har 3 appelsiner och eva 5. hur många har de då tillsammans?
                   det beror väll på om eva vill dela med sig av sina 5 eftersom olle bara har 3. 
                   det var ju evas och olles appelsiner inte båda tillsammans. har dom delad ekonomi eller särad?
                   skriv i stället 3+5.
                   då råder inga frågetecken.

nu ska jag röka

pöss

nu e man hemma igen.

jaha det va de.....
jag hade velat va kvar längre men sebastian min käre festman ville gå ut me sina polare.
men jag hade inte lust att följa med för jag e lite förkyld nu i höst rusket.

man kanske skulle berätta om sig själv..........................
ja vad ska man säga jag e 22 år gammal och bor ihop med sebastian som e 27 år. jag har 2 katter som heter tage o melker. ja jag heter jessica förresten. men jag kallas jesse eller jessi.
och jag är bisexuell. det vet min snubbe om oxå. samt mina vänner och min ena sysster. jag kommer från en medel stor familj eller jag vill kalla den det i alla fall.
mina föråldrar e gifta och bor ihop fortfarande. det e ju inte så fruktansvärt vanligt nu för tiden. sen har jag 3 syskon me alla e äldre än mig så jag e de bortskämda barnet. det e tre syrror. den yngsta e 9 år äldre ån jag. så mina föräldrar e inte exakt pur färska. i min familj så ungås vi ganska mycket. äter midda och firar semester och umgås för att vi tycker det e kul.
min älsta sysster heter maria hon har 2 barn som heter alex o andreas. så där e det 3 stycken. sen har vi berit som är förlovad med erik och dom har en dotter som heter cleo. och så har dom 3 foster barn me. så dom e 6 st då blev vi 9 .
min yngsta heter anneli.och så pappa mamma.och där va det 3 till så allt som allt så är vi med mig och sebastian 14 stycken.
familjen är en stor del av mitt liv så som mina vänner. alla håller jag varmt om hjärtat.

Jag pluggar till svetsare me. E i grunden utbildad till barn skötare men det finns inga jobb innom det nu så då fick man göra något annat.Jag gav mig fan på att jag skulle klara detta även om det e ett mans dominerat yrke. Det finns ingen som kan komma och säga till mig att jag inte kan klara av något sånt.

MEN det har inte varit lätt och då menar jag inte svetsningen utan att hålla sig kvar på stället.
arbets förmedlingen är så bajs. de sa till mig att efter som jag e överviktig och tjej så kanske jag skulle ha svårare att få jobb så då ville dom ta bort mig där i från efter 11 veckor. men jag fick över bevisa dom så jag fick stanna kvar efter allt. jag tror att denna utbildningen e det ända dom gort som e någon som hällst hjälp för mig och så vill dom ta det i från mig. de jävla asen, det pratas hela tiden om hur svårt det kan va för en tjej att få jobb i ett så dominerat yrke men det e ju inte så konstigt om till och med af hindrar tjejer att få den utbildningen som krävs. det behövs utbildning för att kunna ändra på det invanda mönstret. om fler tjejer har behörighet och e duktiga så måste det bli ändring.

det håller ni väll med om??j

Jag hatar folk som bara vill jävlas och AF e världs mästare på det!

over and out.
pöss
                                                                 image2

lätt påverkad??

läste lite på min kusins blogg och gjorde en egen... det e väll en aning lätt påverkat. bara så att det klargörs nu i början så har jag dyselexi eller fur fan det nu stavas... så är det stav fel så får ni leva med det. för kan ni rätta så vet ni i alla fall ved jag menar. man ska väll skriva om sig själv men det har inte jag tid med nu så det får oxå vänta. nästa inlägg får väl bli lite mer avanserat än det här. men en bild kan jag väl bjuda på                                        image1 nu måste jag sticka,, ska på halloween fest med familjen.  hörs förmodligen senare...


på åter seende.... pöss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0