Kärlekspannkakor

Varför blir det ofta tjafs om vem som ska diska. städa, tvätta eller gå ut me soporna?
Jo det e väll för att det e så jävla tråkigt... men det blir ju så i nästan alla hem.
Måste man skaffa städ hälp för att klara sig utan det?
Jag har alltid sett det som basses uppgift att gå ut me soporna för det e vad han brukar göra.
Så när jag sa det till honnom idag att han kunde göra det eftersom det va hanns uppgift så blev han lite sur.
Så vi kom överens att vi skulle gå ut tillsammans med dom i stället.
Varför e man mest svart sjuk på killens ex eller bästa tjej kompis?
Det är många utav mina vänner som har det problemet oxå. Det bränner till lite om man ser att det kommit ett mess eller att han säger att han hade sett henne på stan eller något.
Jag e för övrigt inte svart sjuk men när jag ser något sånt så sliter svartsjuke monstret i en.
Det känns väll fånigt i bland men det visar ju bara att men bryr sig om den man e med. Lite svartsjuka skulle jag nog bara vilja säga e hällsosammt. men sen finns det den ohällsosamma typen som metodiskt genomsöker sin partners prylar och vänder allt den säger för att försöka få fram någon slags felsägning  som man kan tolka som att han eller hon självklart e otrogen. Det får mig att tänka på om människan värkligen ska va monogam när det e så många som e otrogna. Varför är det så svårt att bara hålla sig till en partner resten av sitt liv? Det tycker inte jag.
image3

Jag skulle kunna vara otrogen mot sebastian.......men jag väljer att inte va det.
 
image4

Jag och min kusin jojja är väldigt tajta. Och pratar om en massa lustiga saker..... eller lustigt och lustigt jag tror att de flästa har gort eller varit med om det som vi har så då e det ju inte så lustigt. men jag undrar varför man inte pratar om sånt mer. Typ sånna saker som man blir lite förundrad över. är det värkligen normal att kiss kan lukta son kalas puffar tex? Den frågan kom upp en gång och vi kom fram till det att det va fler som hade varit med om det. Så när vi undrar saker så varför frågar vi inte om det? Och varför är man inte otevligare? Typ när någon är taskig varför går men bara där ifrån? Eller när en tant tränger sig i kassan för att påpeka för kassörskan eller kassören att de fick betala två kronor mer än vad de skulle för en bit choklad. och då måste kassören gå och visa att hon inte alls hade betalat för mycke. Det e då man vill säga: Jag tror tant behöver glasögon. SER INTE TANT ATT DET ÄR ANDRA SOM STÅR FÖRE I KÖN! Men man bara väntar även om man har jävligt brottom. Eller när man sitter på arbets förmedlingen och dom låter en vänta i en timme för att de ska kunna tjata på en om att man måste skaffa ett jobb. Som om man inte visste det. dom tror att man har all tid i världen bara för att man e arbetslös men nu behöver jag inte lyssna på dom längre för när jag frivilligt började gå på svets kursen så syns inet jag i deras statestik längre. SLOPA AMS! Det tycker jag. Det skulle man oxä vilja säga till dem. Men man e väll för feg eller så e man för bra uppfostrad.

Detta e en väldigt fin bild på min kompis ingela.
image5
he he..... snygging!!!
Nä nu har jag annat för mig.

Pöss



image9





Kommentarer
Postat av: J

Du är sötast ;)

2007-11-21 @ 18:50:31
URL: http://bastardo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0